Usred dana

Objavljen uznemirujući video: Poznati glumac izboden nožem

Objavljeno: 20.07.2019. u 19:45

Na društvenim mrežama pojavili su se uznemirujući snimci na kojima se vidi kako glumac tetura i drži se za stomak dok na pozorniocu istrčava osiguranje

FOTO: SCREENSHOT/

Glumac Simon Yam usred bijela dana izboden je nožem u stomak na pozornici tokom medijskog događaja u kineskom gradeu Guangzhou, prenosi BBC.

Na društvenim mrežama pojavili su se uznemirujući snimci na kojima se vidi kako glumac tetura i drži se za stomak dok na pozorniocu istrčava osiguranje.

Menadžer glumca koji je debitovao u Holywoodu ulogom negativca Chena Loa u filmu "Tomb Raider 2: Kolijevka života" iz 2003. godine novinarima je kazao da je glumac zadobio rane u predjelu stomaka te posjekotinu desne ruke, ali i da je van životne opasnosti.

Napadač je ubrzo uhvaćen na mjestu događaja, a motiv napada još se ne zna.

Inače, Yam je veteran hongkonškog glumišta. Među najpoznatijim ulogama mu je ona u kojoj se suprotstavio Angelini Jolie.

 

Izvor:   BBC

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije