navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dosadna pitanja

Poruke poput "Šta ima?" i "Kako si?" zagarantovano će otjerati svaku ženu na početku dopisivanja

Poruke poput "Šta ima?" i "Kako si?" nisu od nikakve emocionalne važnosti ženama, a žene donose većinu svojih odluka - pogotovo one koje se tiču muškaraca i spojeva - zasnovano na svojim emocijama, tvrdi Matt Artisan, autor knjige "Seduce Her With Text: A Gentleman's Guide to Texting Her All The Way To The Bedroom".

Objavljeno: 14.05.2020. u 16:54
get url
text

-  Prije nego se upustite u dopisivanje, morate imati nekoga kome ćete slati uzbudljive poruke. Nikada nemojte djevojku pitati za broj. Pitanje vas čini slabim i nesigurnim u sebe; ono pretpostavlja da postoji mogućnost da vam ona neće htjeti dati svoj broj mobitela. Umjesto pitanja, jednostavno joj dajte mobitel i recite da upiše svoj broj - savjetuje autor.

Dok ona upisuje broj, možete se i našaliti pa joj reći da usput upiše i broj svoje kreditne kartice. Nakon upoznavanja, prvu poruku morate poslati unutar 24 sata, dok su emocije još svježe. Svakako se potpišite ispod nje ako ona nije spremila vaš broj. Prilikom dopisivanja nemojte joj postavljati dosadna pitanja poput kako si i šta radiš.

Za uspješno dopisivanje nemojte joj odgovarati premalo. Ona će izgubiti interes i prijeći na nekoga drugoga, ko joj daje više pažnje. Ako ona inicira razgovor i brzo odgovara, vjerojatno je zainteresirana za vas. U porukama se fokusirajte na osjećaje i ono što vam se događa u svakodnevnom životu. Nemojte odmah skakati na seksualne poruke - objašnjava autor.

- Povremeno joj nemojte odgovoriti na poruku cijeli dan kako biste ostavili dojam nepredvidljivosti i kako bi u njoj poraslo iščekivanje. Uvijek se trudite biti zabavni i šaljite joj zaigrane poruke kako joj ne bi bilo dosadno odgovarati, primjerice dajte joj zabavan i smiješan nadimak - dodaje.