navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prinova u porodici

Zmaj romantičnom fotografijom otkrio da uskoro postaje otac

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Smail Prevljak objavom fotografije na svom zvaničom Instagram profilu otkrio je da će uskoro postati otac.

Objavljeno: 09.09.2021. u 10:03
get url
text

Zajedničkom fotografijom sa suprugom, koja je nastala negdje uz Neretvu, napadač Zmajeva potvrdio da će on i supruga Nejra uskoro postati roditelji.

Inače, Nejra i Smail su dugogodišnju vezu brakom krunisali u martu 2017. godine.

Radosne vijesti koje je Prevljak podijelio sa svojim fanovima na Instagramu izazvale su veliki broj reakcija i komentara njegovih saigrača, što bivših, što sadašnjih.

Među prvima je čestitao kapiten Zmajeva Edin Džeko, a ubrzo nakon Dijamanta oglasio se i nekadašnji reprezentativac BiH Danijel Milićević, koji je trenutno član stručnog štaba belgijskog Genta.

Na kraju vrijedi spomenuti da je napadač belgijskog Eupena za reprezentaciju naše zemlje debitovao još 2018. godine kod Roberta Prosinečkog. U 12 dosadašnjih nastupa postigao je i dva pogotka, a upravo je njegov gol prekinuo crni niz Zmajeva bez pobjede koji je trajao 657 dana i donio trijumf BiH u nedavnom prijateljskom susretu sa selekcijom Kuvajta.