navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ispričao detalje kod Sterna

Jeste li znali s kim je Kevin Costner želio glumiti u nastavku "Tjelohranitelja"

AUTOR: US weekly/Faktor
Objavljeno: 23.06.2024. u 17:29
get url
text
Kultni "Tjelohranitelj" iz 1992. godine mnogim je ženama najdraža romantična drama. U njoj Kevin Costner glumi bivšeg tajnog agenta Franka Farmera koji postaje tjelohranitelj superzvijezde Rachel Marron.
Rachel je u filmu glumila pokojna Whitney Houston.
Costner je prije nekoliko dana gostovao u radijskoj emisiji Howarda Sterna i potvrdio informaciju da je planirao snimiti nastavak "Tjelohranitelja" u kojem je trebala glumiti i princeza Diana.
Sarah Ferguson pomogla mu je da stupi u kontakt s njom. U prvom razgovoru Costner je Diani otkrio kako zamišlja scenarij nastavka i da ga želi bazirati na njezinoj priči te ju je pitao je li zainteresirana za sudjelovanje u filmu.
- Jesam, moj život će se uskoro promijeniti, željela bih ga malo otvoriti - odgovorila mu je.
Costner je otkrio da ga je u Diana u drugom razgovoru pitala hoće li u filmu biti scena ljubljenja, a na njen komentar kako bi to željela rekao je da će onda to i ubaciti u scenarij. Priznao je i da je Diana trebala imati sporednu ulogu te ne bi bila dio glave romantične priče.
- Godinu nakon njene smrti u javnost je dospjela informacija da sam planirao film s njom. Kraljevska porodica okrenula se protiv mene i negirala to. Situacija je postala malo ružna i pustio sam sve na neko vrijeme, ali postajalo je sve ružnije i ružnije - ispričao je, prenosi US weekly.
Aludirao je na činjenicu da je kraljevska porodica godinama uporno odbijala priznati kako je Diana stvarno željela snimiti film. Ispričao je i kako se 12 godina nakon toga sreo s princem Williamom koji mu je priznao da je njegova majka gajila simpatije prema Costneru.
- Nikada nisam snimio taj film jer nisam mogao zamijeniti princezu Dianu - zaključio je.
POVEZANO