navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prirodne boje

Heklane haljine su ponovo u modi

Birajte elegantne bodove i minimalističke varijacije koje se u posljednje vrijeme vide na modnim pistama, ali i u prodavnicama

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 08.06.2024. u 11:18
get url
text
Ovo je ljeto u kojem nosimo cvijetne haljine, lepršave materijale, lanene pantalone, espadrile, ravne kožne sandale i slamnate tašne. Ipak, sudeći po mrežama, komad odjeće koji je stekao najveću popularnost jeste ručno rađena haljina od pamučnog konca. Osavremenjene, baš kao i svi detalji savremenog boho stila, heklane haljine doživjele su preporod u nadograđenoj varijanti. Tu su elegantne siluete, zanimljivi izrezi i šare.
Birajte elegantne bodove i minimalističke varijacije koje se u posljednje vrijeme vide na modnim pistama, ali i u prodavnicama.
Birajte modele koji imaju jednostavne siluete: lagane, maksi haljine ili široke mini. Najpopularnije su one heklane haljine koje nježno padaju na obline, blago ih naglašavajući.
Kada su boje u pitanju, ostanite vjerni minimalizmu: tražite haljine u prirodnim nijansama.
Ukoliko želite da vaša heklana haljina bude statement komad ili da izazove efekat, onda se odlučite za neki neočekivan tvist: duboki izrez ili krupni dezen.
POVEZANO