navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Vijest koja je odjeknula

Kim Cattrall vratila se u "Seks i grad", a sada su otkriveni i detalji njenog angažmana

New York Post prvi je otkrio da je Kim Cattrall u tajnosti snimila scenu za potrebe nove sezone serije "I tek tako..." koja ovog juna stiže na HBO Max.

Objavljeno: 04.06.2023. u 08:57
get url
text

Vijest o povratku glumice ulozi u seriji "Seks i grad", koja ju je učinila planetarno popularnom, brojne je iznenadila s obzirom na dugogodišnji i dobro dokumentiran sukob s kolegicom Sarom Jessicom Parker.

Njeno novo "uskakanje" u lik Samanthe Jones, međutim, došlo je uz nekoliko uvjeta s njene strane, a jedan od njih bio je taj da svoju scenu snimi u odsustvu prijateljica s malih ekrana - Sarah Jessice Parker, Cynthije Nixon i Kristin Davis.

Isto tako, 66-godišnja Cattrall izričito je tražila da na setu snimanja njene scene ne bude prisutan Michael Patrick King, bliski prijatelj Sare Jessice Parker i kreator spin-off serije "Seksa i grada".

Nakon što je odbila ideju o snimanju trećeg filmskog nastavka "Seks i grad", također je odbila učestvovati u nastajanju prve sezone spin-off serije "I tek tako..."

U njoj Samantha Jones živi u Londonu i nalazi se u svađi s Carrie Bradshaw, nakon što joj je otkazala poslovnu saradnju.

Povratak Cattrall ulozi Samanthe Jones došao je s visokom cifrom, kako tvrde izvori za američki Page Six.

- Za tu scenu dobit će hrpu novca i to samo pokazuje njenu moć. Još je trebaju u seriji, no iako bi njen povratak fanove serije mogao natjerati da misle kako će se vratiti sljedeće sezone, to se neće dogoditi. Prema njoj su se loše odnosili, a siguran sam da je bilo potrebno mnogo uvjeravanja da bi se dogodila ova epizodna uloga - otkriva izvor.

U sceni se navodno vidi Samantha kako u automobilu telefonski razgovara s Carrie.

- Ponuda koju smo predstavili Kim oduvijek je bila telefonski poziv. Smatramo to jednostavnim i praktičnim načinom da se Samantha vrati i oduševljeni smo što smo uspjeli postići dogovor - izjavio je za Page Six glasnogovornik HBO Max-a.

Zanimljivo je i to da je Cattrall za povratak ulozi Samanthe Jones angažirala stilisticu Patriciu Field, glavnu i odgovornu za sve stajlinge junakinja viđene u seriji "Seks i grad".

Prva epizoda druge sezone serije "I tek tako..." premijeru će imati 22. juna, a na epizodnu ulogu Kim Cattrall morat ćemo pričekati do augusta.

Još uvijek nije posve jasno kako je došlo do povratka Cattrall, jer je američkom tabloidu rečeno da to čak ni stariji producenti nisu znali, a Maxovi su rukovoditelji očajnički nastojali prešutjeti vijest.