navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna glumica

Angelina Jolie ima novu tetovažu, otkriveno je i šta tačno znači

Tattoo majstor koji se na Instagramu nalazi pod imenom Mr. K pokazao je svojim pratiteljima novu tetovažu koju je radio za Angelinu Jolie, a koja ima posebno značenje.

Objavljeno: 31.08.2023. u 09:39
get url
text

Angelina Jolie u svoju je bogatu zbirku tetovaža dodala još jednu novu, a ono što je nacrtao, na svom je Instagramu podijelio njezin tattoo umjetnik koji se na društvenoj mreži nalazi pod nazivom Mr. K.

To je potaknulo korisnike društvenih mreža da pretpostave da je tetovaža posvećena njenom bivšem suprugu Bradu Pittu. Međutim, sada je otkriveno i značenje neobičnih crtica koje je glumica tetovirala na prste, piše Hello.

- Ova tetovaža predstavlja dva bodeža u geometrijskom i apstraktnom stilu. Ništa povezano s religijom ili križem - napisao je tattoo umjetnik.

Na fotografiji prije toga tattoo majstor upitao je pratitelje što misle da joj je tetovirao, a u komentarima su mnogi napisali: "Je*i se, Brad" i "Odje*i", a Mr. K u komentarima se nadovezao:

- Tetovaža nema ništa povezano s Bradom Pittom - kazao je.

Glumica je poznata da na svom krhkom tijelu ima još brojne tetovaže. Neke od njih su bengalski tigar, kmersko pismo, citat Quod Me Nutrit Me Destruit, križ, geografske koordinate rođenja njezine djece, te mnoge druge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)