navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nije odustala

Bivša Miss svijeta podijelila fotografiju: Nakon 14 pobačaja rodila blizance

Bivša Miss svijeta Rosanna Davison rodila je jednojajčane blizance nakon 14 pobačaja.

Objavljeno: 18.11.2020. u 21:29
get url
text

Tridesetšestogodišnja manekenka i suprug Wesley Quirke sada imaju troje djece. Par je ranije dobio kćerku Sophiju, a blizance su nazvali Hugo i Oscar, piše Mirror.

Rosanna je podijelila fotografiju s blizancima i suprugom na svom Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosanna Davison (@rosanna_davison)

- Naši lijepi i zdravi jednojajčani blizanci, Hugo i Oscar, jutros su sigurno stigli na svijet i naša srca pucaju od ljubavi. Upravo tako, postali smo peteročlana porodica i svi su nam se snovi ostvarili - napisala je Rosanna i zahvalila osoblju bolnice.

Već ranije otkrila je da je imala probleme s plodnošću, a ljekari su joj rekli da vjerovatno nikada neće moći zatrudniti zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sistema.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosanna Davison (@rosanna_davison)

Rosanna je dpdala i da joj liječenje plodnosti nije uspjelo te da nikada nije očekivala da će ostati u drogom stanju.

- Borili smo se s 14 pobačaja u posljednjih nekoliko godina prije nego što smo napokon Sofiju dočekali uz pomoć surogat-majke. Rečeno mi je da vjerovatno nikada neću moći nositi vlastitu bebu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sistema, što brojni medicinski tretmani nisu uspjeli ispraviti. To što sam prirodno ostala trudna i što imamo blizance potpuno je slučajno i za nas je apsolutno ostvarenje sna – ispričala je i dodala da smatra da je lockdown pomogao da prirodno zatrudni jer je više bila kod kuće i odmarala se.