navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Instagram

Bori se sa teškom dijagnozom: Ovo je prva fotografija slavnog glumca sa unukom

Rumer Willis, kćerka legendarnih glumaca Demi Moore i Brucea Willisa, na Instagramu je objavila kako je proslavila Dan očeva.

Objavljeno: 21.06.2023. u 08:26
get url
text

Tom prilikom podijelila je prvu fotografiju na kojoj Bruce pozira s nedavno rođenom unučicom.

- Vidjeti kako moj otac danas drži moju kćerku nešto je što ću cijeniti do kraja života. Njegova slatkoća i ljubav prema njoj bile su tako čiste i lijepe. Tata tako sam sretna što te imam, a i Lou. Hvala ti što si najsmješniji, najljubazniji, najkul tata kakvog djevojka može poželjeti. Najbolji tata - napisala je u dirljivoj objavi.

Vijest da omiljeni holivudski glumac boluje od demencije pogodila je milione njegovih fanova širom svijeta.

Glumčeva porodica još je prošle godine objavila da se Bruce povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stanje koje ometa nečiju sposobnost govora i pisanja.

- S puno obzira Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila - napisala je njegova porodica u zajedničkoj izjavi i dodala:

- Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci - poručili su tad.

U februaru ove godine uslijedile su još teže vijesti. Njegova bivša supruga Demi Moore objavila je da je Bruce dobio novu dijagnozu i da pati od takozvane frontotemporalne demencije, koja je posljedica nasljednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)