navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dvije decenije ljubavi

David Beckham bio je opsjednut Victorijom: Vozio je satima da je vidi na 20 minuta

David Beckham i njegova supruga Victoria sljedeće će godine proslaviti 25 godina braka a njihovi prijatelji i porodica ispričali su kako je izgledao početak njihove veze.

Objavljeno: 06.10.2023. u 10:48
get url
text

Oni, naime, tvrde da je fudbaler bio toliko opsjednut pjevačicom da kad su tek počeli izlaziti, on bi se iskradao i vozio satima samo da je vidi, te je neprestano razgovarao s njom.

Podsjetimo, David i Victoria upoznali su se 1997. nakon utakmice Manchester Uniteda dok je Victoria bila na vrhuncu slave kao dio grupe Spice Girls, a Davidovi prijatelji otkrili su da im je fudbaler rekao da želi oženiti Victoriju još kad ju je ugledao u muzičkom spotu na televiziji. 

Nakon utakmice razmijenili su brojeve, a David je ispričao kako je odmah krenuo u osvajanje njenog srca:"Nešto se odmah tamo dogodilo. Neka hemija. Ali mislio sam: Ok, sada je to to, ona će otići." 

- Svake sekunde je telefonirao s Victorijom. Ostajao bi na telefonu do jedan ujutro. Bio je poput ovisnika. Vozio bi četiri sata da provede 20 minuta sa njom - rekao je njegov bivši suigrač Gary Neville. 

Inače, Victoria je prvi put progovorila o Davidovoj navodnoj nevjeri u Netflixovom dokumentarcu Beckham, koji prati uspon britanske nogometne zvijezde. U najavi za seriju priznala je da joj je David zapeo za oko kada ga je nakon utakmice vidjela za šankom u dvorani za igrače Manchester Uniteda. 

- Kad sam ga vidjela u dvorani, svi ostali nogometaši bili su za šankom, on je stajao i razgovarao sa svojim roditeljima, a ja sam jako bliska sa svojom porodicom i voljela sam tu njegovu stranu - otkrila je.