navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Atraktivna novinarka

Diletta Leotta blista: Novinar se žalio da mu zaštitar nije dozvolio da zagrli Italijanku

Diletta Leotta, poznata italijanska novinarka, važi za najatraktivniju ženu u fudbalu.

Objavljeno: 12.06.2022. u 18:31
get url
text

Jedna od najpoznatijih svjetskih novinarki bila je apsolutno najveća zvijezda Sunset sportskog i medijskog festivala iako su u Zadru posljednjih nekoliko dana boravile još neke poznate sportske face s najvećim uspjesima u karijeri.

Doduše, dojam glamura oko zgodne Sicilijanke pojačala su dva lična zaštitara koja se nisu odvajala od nje, piše Večernji, čiji se novinar požalio da mu nisu dopustili ni da je zagrli oko struka dok su se fotografisali na kraju razgovora.

- Nabildani zaštitar nam je iza leđa odmah stisnuo ruku i odmakao od Italijanke. No, zgodna Diletta daleko je više od seks-simbola kakvim je većina medijskih platformi predstavlja. Osim nevjerojatnog šarma i posebne energije, ostavlja dojam jako bistre djevojke - piše Večernji.

A Diletta Leotta je priznala kako joj smeta što mnoge ljude najprije privuče njen fizički izgled, a da ne razmišljaju o nekim drugim kvalitetama.

- Da, to je problem, ne samo meni, već i mnogim drugim ženama. No, tajna je u tome da moram odvući pažnju ljudi s moje fizičke pojave na moje sposobnosti i kvalitete. Nije lako, ali uspijevam. Svi govore o mom fizičkom izgledu, no niko ne govori koliku sam žrtvu podnijela u mladosti kada sam se kao klinka ustajala u četiri ujutro da bih stigla na posao kojim sam zarađivala za školovanje. Bilo je i seksističkih poruka, no ja sam samo razmišljala o svom poslu. Poručila bih mladim ženama da ne smiju prestati živjeti za svoje snove i da nikada ne smiju odustati - kazala je Diletta.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Diletta Leotta (@dilettaleotta)