navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Publika je uživala

Džejla Ramović koncertom pred više hiljada posjetilaca otvorila manifestaciju "Zima u Tuzli"

U okviru manifestacije "Zima u Tuzli", organizator je pripremio bogat program koji obuhvata 20 koncerata sa više od 25 izvođača.

Objavljeno: 15.12.2023. u 23:04
get url
text

Manifestacija je zvanično otvorena večerašnjim koncertom Džejle Ramović, koja je pred nekoliko hiljada građana i posjetilaca na Trgu slobode upriličila odličan koncert. Džejla je sve okupljene najprije počastila svojim pjesmama "Ruine" i "Sparta", a zatim su se redali i drugi brojni hitovi, piše Tuzlanski.ba

Zimska manifestacija čini Tuzlu prepoznatljivom po kućicama na Trgu slobode, koje ustupaju poduzetnicima i obrtnicima, ali i po kvalitetnoj zimskoj ponudi, prazničnom dekoru, muzičkom programu i animacijama za najmlađe.

Manifestacija "Zima u Tuzli" trajat će od 15. 12. 2023. do 7. 1. 2024. na Trgu slobode, pružajući posjetiteljima da uživaju u prazničnom duhu, gastronomskim čarima i zabavnom programu. Program ovogodišnje "Zime u Tuzli" obiluje koncertima regionalnih i domaćih muzičkih izvođača, pa će i ove godine biti organiziran jedan od najposjećenijih dočeka Nove godine.

Novogodišnja noć u Tuzli će biti obilježena nastupima Bajage i Instruktora, koji će zajedno sa posjetiocima dočekati Novu 2024. godinu. Atmosferu će zagrijati lokalni muzički talenti, DJ Shadow Kid i bend Divan, dok će u noći 1. januara glavnu scenu zauzeti Tijana Dapčević, praćena uzbudljivim nastupima tuzlanskog DJ-a Yahe i benda VIS Retro.