navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Instagram

Ella Dvornik objavila fotke s Dinom iz djetinjstva, raznježila mnoge: Sretan rođendan, tata

Influenserica Ella Dvornik (32) na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija iz djetinjstva. Na njima malena Ella

Objavljeno: 20.08.2023. u 21:36
get url
text
Ella i Dino Dvornik
Ella i Dino Dvornik

- Niko kao Dino, sretan rođendan tata - napisala je Ella u opisu objave koja je u manje od tri sata skupila više od 20 hiljada oznaka 'sviđa mi se'. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Prisjetila ga se i njegova udovica Danijela Dvornik objavivši njegovu fotografiju na svojoj Instagram priči.

- Sretan ti rođendan gdje god bio! S nama si uvijek tu u srcu - napisala je Danijela.

Legendarni kralj funka i Danijela (56) upoznali su se na derneku u njegovom stanu, a Dinino zavođenje bilo je urnebesno. Nakon što ju je zatekao pitanjem "Bi li ti, mala, voljela osjetiti moje vibracije!", zaspao joj je na ramenu.

- Prije toga smo cijelu noć pričali, no kad sam odlazila, nismo razmijenili brojeve telefona i mislila sam da od nas neće biti ništa. Ponovo smo se sreli nakon pet dana, na jednoj splitskoj plaži, i od tada smo bili nerazdvojni. Dino je bio lud na svoj način, ali je istodobno bio drag, dobroćudan, a najvažnije mu je bilo da su ljudi oko njega sretni i veseli. Ja sam jedina u njemu vidjela neku tugu, koju drugi nisu primjećivali. Zapravo me osvojio svojim sjetnim očima - opisala je jedne prilike Danijela.

Dobili su kćer Ellu (32), danas uspješnu influensericu. Koliko ju je obožavao dokazuje i pjesma koju je komponovao s Nenom Belanom "Ella E".