navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Medicinske komplikacije

Jamie Foxx sa suzama u očima obratio se fanovima: Prošao sam pakao

Američki glumac, pjevač i komičar Jamie Foxx (55) objavio je na Instagramu da se oporavlja od ozbiljne medicinske komplikacije.

Objavljeno: 22.07.2023. u 16:14
get url
text
Jamie Foxx, američki glumac
Jamie Foxx, američki glumac

- Prošao sam pakao i nazad i moj put do oporavka ima i neke rupe, ali vraćam se. Mogu raditi - rekao je dobitnik Oscara koji je, vidno mršaviji, u video snimku od tri minute kroz suze ispričao kroz šta je prošao.

Foxx je hospitaliziran u aprilu zbog, kako je njegova kćerka Corinne Foxx tada opisala, "medicinske komplikacije".

- Jednostavno nisam želio da me vidite takvog. Nisam želio da vidite kako cijevi izlaze iz mene i pokušavam shvatiti hoću li preživjeti - rekao je Foxx, zahvalivši svojoj kćeri, sestri, Bogu i medicinskim radnicima što su mu spasili život.

Kako je kazao, prošao je kroz ono što je "mislio da nikada neće".

- S vremena na vrijeme samo bih briznuo u plač... jer je bilo teško, čovječe, bio sam bolestan... ali sada imam noge, pa ćete me vidjeti - rekao je Foxx.

Foxx, rođen kao Eric Marlon Bishop 1967. godine u Terrellu u Texasu, bio je stand-up komičar prije nego što je postao poznata televizijska ličnost.

Osvojio je Oscara za najboljeg glumca za ulogu Raya Charlesa u biografskom filmu "Ray" 2004. i 2010. Grammy nagradu za pjesmu "Blame It".

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)