navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Za novogodišnje praznike

Kylie Jenner u kadi ispunjenoj ružinim laticama najavila novu beauty kolekciju

Kylie Jenner, slavna poduzetnica, reality zvijezda i vlasnica beauty carstva "Kylie Skin i Kylie Cosmetics", za nadolazeće novogodišnje praznike najavila je novu kolekciju "Rose Bath Collection" koja će biti dostupna od 12. novembra, a za potrebe nove kampanje skinula se i pozirala u zavodljivom izdanju.

Objavljeno: 11.11.2020. u 22:53
get url
text

Kako i samo ime govori, "Rose Bath Collection" bit će u znaku ružičaste, a glavne zvijezde kolekcije su kupka s mjehurićima od ruže⁠, ružine soli za kupku⁠ i piling za tijelo ruže⁠.

 

Kako se opušta u svoja četiri zida, slavna ljepotica pokušala je dočarati svojim fanovima pozirajući u mramornoj kadi ispunjenoj do vrha ružičastim ružinim laticama, odjevena samo u satenski body.

Kylie je svoju novu kolekciju najavila na Instagramu i web stranici brenda Kylie Skin, a fanovi nisu krili koliko su uzbuđeni zbog ovih beauty noviteta.

Nova kolekcija, uključujući i dvije svijeće, prodavat će se po cijeni oko 225 KM, a ako je suditi prema svim dosadašnjim kolekcijama, vrlo je vjerovatno da će se razgrabiti isti dan.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the brand new rose bath collection and holiday advent calendar launches this thursday the 12th!