navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dokumentarac

Mama Beckham otkrila: Bojala sam se da će David izgubiti sve zbog Victorije, bio je zaluđen

Prva najava Neflixovog dokumentarca "Beckham" koji prati priču fudbalske legende Davida Beckhama (48) već je podigla prašinu. 

Objavljeno: 21.09.2023. u 08:14
get url
text

Osim nevjerojatnih sportskih uspjeha popularnog fudbalera, dio dokumentarca posvećen je Davidovoj vezi i braku s Victorijom. Ovog ljeta par je proslavo 24. godišnjicu braka. 

U serijalu se pojavljuje i Davidova majka, Sandra Beckham, koja je otkrila pred kamerama kakve je brige imala kada je njen sin započeo vezu sa "spajsicom". 

- Bojala sam se da će zbog nje izgubiti sve za što je toliko teško radio. Bilo je očito kako je zaluđen njom, i činilo nam se da je u tom razdoblju nogomet pao u drugi plan. Jedino što ga je zanimalo je Victorija - ispričala je Sandra. 

David Bechkam puno je puta ispričao priču kako je upoznao svoju suprugu. Zaljubio se na prvi pogled, i jedva je dogovorio spoj. Njen broj telefona zapisao je na avionsku kartu. Bojao se da ga ne izgubi, a i dan danas tu uspomenu čuva u sefu. 

Zaprosio je Victoriju 1998. godine dijamantnim prstenom vrijednim 65.000 funti, a vjenčali su se godinu dana kasnije u dvorcu u Dublinu. Par ima četvero djece. 

Victoria je prije Davida bila zaručena za instalatera protuprovalnih alarma Marka Wooda, a njegovo je prezime koristila na prvim nastupima s popularnom grupom Spice Girls i potpisivala se kao Victoria Wood.