navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna Hurem

Meryem Uzerli nakon što je otkrila drugu trudnoću: "Zaista je čudo kada u vašem tijelu raste novi život"

Otkako se prije devet godina pojavila u ulozi Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni", 36-godišnja turska glumica njemačkih korijena Meryem Uzerli ne prestaje intrigirati javnost.

Objavljeno: 21.10.2020. u 13:39
get url
text

Njen privatni život jednako je zanimljiv kao i poslovni, ali Meryem vješto odlučuje šta će podijeliti na društevnim mrežama sa brojnim fanovima.

Iz Turske se vratila u rodni Berlin, gdje odgaja šestogodišnju kćerkicu Laru, a nedavno je potvrdila da je u šestom mjesecu trudnoće te da će uskoro s novim dečkom, čiji identitet ne želi otkriti, dobiti djevojčicu.

Ipak, sreću zbog iščekivanje kćerkice teško je sakriti čak i samozatajnoj glumici koja je u intervjuu za Story.hr otkrila više detalja o drugom stanju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#meryemuzerli #larauzerli

A post shared by Meryem Uzerli Photos (@meryemuzerliphotos) on

- Da, istina je da sam trudna. Osjećam se blagoslovljeno što nakon šest godina od Larinog rođenja ponovo u životu imam takvo čudo. Molim se svaki dan da sve dobro prođe i da beba bude zdrava. Zaista je čudo kada u vašem tijelu raste novi život. Ova trudnoća razlikuje se od prošle po tome što je beba prilično aktivna i neprestano me udara u trbuhu – ispričala je Uzerli.

Kazala je kako je istina da je u vezi, te da je sve skupa čini sretnom i blagoslovljenom.