navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Neda Ukraden slikala se u bikiniju, pratitelji joj poručili: "Prestara si za ovo..."

Pjevačica Neda Ukraden na svom Instagramu se ponovo javila jednom ljetnom fotografijom i pozirala u bijelom dvodijelnom bikiniju ogrnuta bijelom laganom košuljom.

Objavljeno: 30.08.2023. u 09:09
get url
text

Na glavi je nosila veliki šešir i sunčane naočale te nasmiješeno pozirala.

Malo ko može vjerovati da pjevačica ovako izgleda u svojoj 74. godini, a upravo su njene godine pokrenule i raspravu u komentarima na objavi.

Dok neki misle da je Neda prekrasna žena i da se treba hvaliti figurom koju ima s toliko godina, drugima je ovo bilo neukusno te su pjevačici savjetovali da se više ne fotografira u bikinijima.

"Nijedna dama se neće slikati u osamdesetim u bikiniju", "Zgodna jeste, ali zašto se baš mora pokazivati cijelom svijetu…'', ''Nedo, imaš previše godina za ovakve fotografije'', glasili su neki od komentara na Instagramu.

Dok su je jedni ružili, drugi su pjevačicu obasipali komplimentima:

''Slika nije ni prenapadna, ni neukusna… Samo ti Nedo pokaži svoje atribute, neka vide kako treba žena izgledati u tim godinama... Dosta nam je gledanja silikona, starleta sa fotošopovima, a sve bez pokrića. Neda je prava dama, sve s mjerom i ukusom'', ''Bravo Nedo, divno izgledaš''..., neki su od pozitivnih komentara.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)