navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Chris Noth 

Oglasio se Faca iz serije "Seks i grad" nakon optužbi za seksualno zlostavljanje: Varao sam...

Glumac Chris Noth (68) kojeg publika pamti kao Facu iz legendarnog serijala "Seks i grad" suočava se s optužbama za seksualno zlostavljanje. On je negirao optužbe. 

Objavljeno: 08.08.2023. u 19:46
get url
text
Chris Noth
Chris Noth

VEZANI TEKST - Zvijezda serije "Seks i grad": Faca negirao optužbe za silovanje dvije žene

U prvom intervjuu nakon što je optužen za seksualne napade tvrdi da je njegov jedini prestup bio varanje supruge.

Njegova karijera je trenutno "na čekanju". Priznao je i da je varao svoju ženu, ali da to nije zločin.

- Iznenada, puno ljudi želi seks s tobom. Misliš si da bi bilo šteta to propustiti. Opravdavaš se, kao i mnogi muškarci, to je samo malo plesa sa strane i zabavno je, nikoga nećeš povrijediti, jer niko neće za to znati - rekao je za USA Today.

Kazao je i kako se ne misli predati i da će se do kraja boriti za svoju slobodu.

- Neću se samo predati i reći da je gotovo. To je lažna priča i nije istinita. I ne mogu zbog toga samo reći, pa dobro, to je to za mene. Ja sam glumac. Imam druge stvari kojima se želim kreativno baviti. Moram uzdržavati djecu - kazao je on. 

Priča o optužbama za seksualni napad na dvije žene pojavila se u decembru 2021., sedmicu nakon premijere Maxove nove serije "And Just Like That", nastavka "Sex and the City", u kojem njegov lik, suprug Carrie Bradshaw, John Preston Faca, umire od srčanog udara. Javile su se još tri žene rekavši da ih je i on napao. Zvijezde Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon oglasile su se tada saopćenjem u kojem kažu da podržavaju i pohvaljuju žene što su se javile.