navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sve pod konac

Ormar Davida Beckhama hit je na društvenim mrežama: Da mi je...

Posljednjih dana, David Beckham postao je hit na društvenim mrežama nakon objavljivanja Netflixovog dokumentarca o njegovom životu.

Objavljeno: 13.10.2023. u 08:40
get url
text

Dokumentarac nagrađivanog Oscarom reditelja Fishera Stevensa istražuje karijeru i privatni život bivšeg engleskog kapitena u četiri epizode od sat vremena. Teme uključuju njegov odnos s bivšim menadžerom Manchester Uniteda Sir Alexom Fergusonom i njegov 24-godišnji brak sa suprugom Victorijom Beckham.

U dokumentarcu govori se i o modnom aspektu veze Victorije i Davida Beckhama, a u posljednjoj epizodi serije nogometna ikona otkriva svoj ormar koji je pomno organiziran.

U svom walk-in ormaru, koji naziva "prilično organiziranim", prvo otvara dio ormara s gornjim dijelovima raznih vrsta – jaknama, traper košuljama, džemperima i majicama. U donjim ladicama ima čarape i donje rublje složeno u stilu Marie Kondo. Dole ima i još majica, usklađenih boja i složenih "pod uglom" da vidi šta je ispod.

Također ima zaseban ormar odijela razvrstanih po bojama, u kojima odmah primjećuje da nešto nije u redu u dokumentarcu. "Neko je bio ovdje", komentira dok lagano pomiče vješalicu.

Beckham također ima svoju odjeću već odabranu za sedmicu, koja visi na stalku za odjeću u prozorskoj niši. Kaže da je prije birao odjeću samo za sljedeći dan, ali mu je planiranje odjeće na sedmičnoj bazi "nova opsesija".

Na društvenim mrežama ne prestaje se pričati o ovom dokumentarcu, a mnogi gledaoci ostali su šokirani i oduševljeni organizacijom ormara Davida Beckhama.

- Bila sam ambivalentna prema Davidu Beckhamu dok nisam vidjela besprijekorno stanje njegovog ormara i općenitu organizaciju u kojoj živi, ​​i sada sam zaljubljena - napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao:

- Organizacija ormara kao kod Davida Beckhama moj je krajnji cilj.