navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Emotivan trenutak

Pogledajte kako je Severina na koncertu otpjevala sinu pjesmu

Videozapis sa Severininog koncerta u Blatu na Korčuli u Hrvatskoj ganuo je brojne njene fanove jer prikazuje nju i njenog sina Aleksandra u nježnom zagrljaju.

Objavljeno: 15.08.2023. u 15:43
get url
text

Pjevačica je na svoj nastup povela sina Aleksandra i njegove prijatelje. Njen 11-godišnji sin koncert je pratio odmah uz pozornicu, a emotivan trenutak dogodio se kada je Severina zapjevala pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila upravo njemu.

Na stihove "... gledaju me oči tvoje kao preslikane moje" okrenula se prema sinu pjevajući mu baladu, dok se na kraju videa može vidjeti kako korača u sinov zagrljaj dok pjeva "... život je borbeno polje, ali ja ne dam na svoje, dok ima zla u ljudima - bit' ću tvoj pancir na grudima. Rođeno moje, ljubav rađa heroje".

"Rođeno moje" je pjesma koju je Severina objavila krajem 2019. godine, a napisao ju jue kompozitor Miloš Roganović koji je s njom radio i na hitovima "Grad bez ljudi" i "Alcatraz".

 

@_severina_vuckovic Rodjeno moje njen Aleksandar???? #severina #aleksandar #blato #korcula #sin #foryou #viral #fypシ #viralvideo #fyp ♬ original sound - Severina