navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Fotografije iz kreveta

Poklonjena Biblija otkrila intimu dvojice brazilskih napadača, bili su sa istom ženom

Fotografije dvojice brazilskih fudbalera, Diega Coste i Gabriela Jesusa, pojavile su se u britanskim tabloidima, a bile su ostavljene u Bibliji u jednoj prodavnici u Londonu.

Objavljeno: 20.12.2020. u 14:43
get url
text

U svemu ne bi bilo ništa sporno i skandalozno da se dvojica napadača ne naleze u krevetu sa ženom čiji identitet nije poznat.

Britanski Tabloid The Sun prvi je došao u posjed fotografija, a isti izvor navodi da je Biblija sa fotografijama našena u kesi koju je nepoznata žena slučajno ostavila u jednoj prodavnici za dobrotvorne priloge.

- Na fotografijama smo odmah prepoznali Jesusa i Costu. Zanimljivo je što su u društvu iste žene. Obojica se smiju i izgledaju maksimalno opušteno u njenom društvu među jastucima... Slike su očigledno nastale u različito vrijeme - navodi izvor The Suna, te dodaje:

- Žena koja je ostavila stvari je Špankinja ili iz Latinske Amerike. Rekla je da je njen prijatelj napustio Veliku Britaniju, pa je odlučila da pokloni neke njegove stvari. Nikad se nije vratila i tek sad smo pronašli fotografije.

Nije poznato u kojem vremenskom periodu su fotografije nastale, ali je jasno da se radi o istoj ženi.