navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zvijezda Terminatora

Schwarzenegger dobio tužbu zbog nesreće u kojoj je žena "ostala invalid"

Arnold Schwarzenegger dobio je tužbu zbog saobraćajne nesreće iz januara 2022. u kojoj je žena navodno ostala trajni invalid.

Objavljeno: 18.11.2023. u 18:14
get url
text

U sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, Cheryl Augustine tvrdi da se vozila blizu raskrsnice Sunset Boulevarda i Allenford Avenuea u Los Angelesu kada ju je udario Schwarzenegger.

Tužba, podnesena u Los Angelesu, optužuje bivšeg guvernera Kalifornije (76) da je vozio "pogrešno i bezobzirno". Kao rezultat toga, Augustine tvrdi da je pretrpjela "šok i povredu nervnog sistema" te da su posljedice njene povrede "trajni invaliditet".

U tužbi, koju je također dobio The Blast, tvrdi se da je žena nesposobna raditi od saobraćajne nesreće i da je "pretrpjela materijalnu štetu, gubitak svog automobila i druge troškove iz vlastitog džepa u iznosu koji nije poznat".

Ona sada traži odštetu od zvijezde "Terminatora" kako bi pokrila svoje medicinske račune i štetu na imovini, između ostalog. Incident se dogodio se prije gotovo dvije godine, 21. januara 2022, kada je Schwarzenegger vozio blizu svoje kuće.

TMZ je tada saopćio da se Schwarzeneggerov SUV sudario s crvenim Priusom oko 16.35 tog poslijepodneva. Izvori iz policijskih snaga rekli su za taj medij da je glumac skrenuo lijevo prije nego što je strelica za lijevo skretanje na semaforu prešla iz crvene u zelenu.