navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bivši zaručnik

Severina: Slala sam Milanu poruku da razgovaramo, uzvratio je salvom uvreda

Severina je dala intervju u kojem je progovorila o mnogim temama, a osvrnula se i na novogodišnje blagdane, kakva joj je bila 2023. godina i šta planira za sljedeću godinu.

Objavljeno: 25.12.2023. u 15:17
get url
text

S obzirom na to da su blagdani vrijeme praštanja, Severina je otkrila kakva je ona po tom pitanju.

- Ljudi se dijele na one koji sude, one koji mjere i one koji praštaju. Bitno je ne biti u prve dvije grupe. Praštam svima, pa i ocu mog sina. Nedavno sam mu čak slala poruku da sam na raspolaganju da sjednemo sami i razgovaramo. Na što mi je uzvratio salvom uobičajenih uvreda - rekla je pjevačica o srpskom poduzetniku Milanu Popoviću s kojim ima sina Aleksandra pa dodala:

- Međutim, praštati je jedno, a drugo odustati od pravde. Očekujem od državnog tužilaštva da napokon odradi moje tužbe protiv direktorice škole i bivše pravne starateljice mog djeteta koja je radila za očev, umjesto za djetetov interes - ispričala je za Severina za Gloriju.hr.

Severinin ljubavni život uvijek je bio pod svjetlima reflektora, a javnost je o njenim ljubavima uvijek zanimalo sve.

Tako je poznato čak šest velikih Severininih ljubavi od kojih su neke završile mirno, a neke uz mnoštvo medijskih natpisa.

Severina je pet puta bila na korak do braka.

Sa zaručnikom Milanom Popovićem rodila je sina Aleksandra, ali se nije udala.

Sudbonosno "da" izrekla je samo jednom do sada 34-godišnjem fudbalskom menadžeru Igoru Kojiću, sinu folk pjevača iz Srbije Dragana Kojića Kebe.

Par je u braku bio šest godina, a razveli su se 2021. godine.