navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hercegovački poduzetnik

Severinina nesretna ljubav: Njegovi je nisu prihvatili, a navodnu ju je ostavio zbog Gorana Bregovića

Ljubavni život Severine oduvijek je intrigirao regionalnu javnost.

Objavljeno: 23.01.2024. u 13:04
get url
text

Pjevačica je na Eurosongu predstavljala susjednu Hrvatsku predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine u Grčkoj, a tamo ju je pratio hercegovački poduzetnik Mate Čuljak.

Zaljubili su se u jesen 2005. godine, a svojedobno je Severina otkrila da ju je Mate zaprosio, no zbog poslovnih obaveza su odgodili vjenčanje.

Ipak, nisu nikad izgovorili sudbonosno "da" nego su prekinuli nakon nešto više od godinu dana veze.

Severina je objasnila da za prekid nije bila kriva treća osoba i da su se razišli u dobrim odnosima.

Naime, vijest o prekidu višegodišnje ljubavne veze iznijela je sama pjevačica reagirajući na medijske napise da je dečko vara jer je u jednom od klubova u Rijeci snimljen kako zavodi nepoznate plavuše.

- Mate je slobodan čovjek, može raditi šta ga je volja i zbog toga ga ne treba osuđivati - rekla je tada, a njen menadžer Tomislav Petrović izjavio je da ona fotografije Čuljka s nepoznatim djevojkama nije ni vidjela.

- Severina te fotografije nije ni vidjela, a i da jeste, bilo bi ih neprimjereno komentirati jer je vezu s Matom prekinula još prije tri mjeseca i o tome nije željela govoriti javno - rekao je Petrović.

Kako je tada pisala Arena, do svađe između Severine i Mate došlo je u jednom restoranu kad je poduzetnik napao pjevačicu zbog prečestog druženja sa muzičarem Goranom Bregovićem.

Također, porodica Čuljak, prema pisanju medija, nije podržavala njihovu ljubavnu vezu, a Severina je nesuđene svekrvu i svekra vidjela samo jednom.

Nakon Čuljka, Severina je ljubila poduzetnika Slavka Šajinovića.