navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Njemačka ljepotica

Slavna Heidi Klum stala na vagu pa šokirala fanove

Heidi Klum je u nedavnoj iskrenoj objavi na društvenim mrežama progovorila o svojoj težini i prehrambenim navikama. Njemačka ljepotica podijelila je tu informaciju na svom Instagramu te je odgovorila da jede samo "do 900 kalorija dnevno", što je prilično šokiralo njene obožavatelje.

Objavljeno: 25.08.2023. u 12:07
get url
text

Dan 50-godišnje Heidi navodno započinje niskokaloričnim doručkom koji se sastoji od tri poširana jaja u toploj pilećoj juhi, izvještava Page Six.

Drugi pratitelj je tada zamolio Klum da podijeli svoju trenutnu težinu pa je ona izvadila vagu i stala na nju bosim stopalima. Ubrzo je objavila video koji ju je nasmijao te otkrila da teži 62,5 kilograma. Ovdje je za nju priča o prehrani stala.

Manekenka rođena u Njemačkoj visoka je 175 centimetara, tako da je prema američkom institutu za srce, krv i pluća njen indeks tjelesne mase "unutar normalnog raspona".

Međutim, medicinski stručnjaci preporučuju da žene dnevno unesu 2000 kalorija.

Međutim, tokom godina, Klum je postala opuštenija u vezi toga što jede jer se ne želi osjećati kao da joj je to "obaveza", ali još uvijek daje prioritet zdravoj hrani.