navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Film

Stigao trailer novog animiranog Garfielda: Avanture mačka koji voli lazanje i mrzi ponedjeljke

Popularni Garfield, ljubitelj lazanja i mrzitelj ponedjeljaka, iduće godine dolazi u kina u animiranoj verziji!

Objavljeno: 14.11.2023. u 18:27
get url
text

Predstavljamo vam prvi sinkronizovani trailer koji prikazuje novo ruho ovog stripovskog junaka nakon igrano-animiranih filmova "Garfield" (2004.) i "Garfield: Priča o dvije mačke" (2006.) u kojima je u originalu mačku glas dao Bill Murray, poznat po serijalima "Istjerivači duhova" i "Zombieland". Ovaj animirani film svojevrsni je reboot cijelog serijala, a sudeći po zabavnom i slatkom traileru – novi Garfield bit će pravi hit među mališanima i porodicama!

Prvi trailer filma prikazuje kako je Jon udomio Garfielda sa ulice te u šta se Garfield pretvorio nakon što je otkrio hranu, dom i svog vjernog prijatelja psa Odieja. Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom njegovog oca Vica, Garfield će morati na avanturu koja će ga naučiti nečem neočekivanom…    

Scenario ovog animiranog filma potpisuje nagrađivani David Reynolds, a rediteljsku palicu drži Mark Dindal. U originalu glasove daju Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham.

Animaciju za film radio je DNEG Animation, hvaljeni studio za specijalne efekte i kompjutersku animaciju koji je osvojio sedam Oscara.

Animirani Garfield dolazi u kina u maju 2024. godine.