navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni i bolesti

Supruga Brucea Willisa: Osjećam krivicu jer imamo resurse koji drugi nemaju

Emma Heming otkrila je na Instagramu da osjeća krivicu zbog povlaštenog statusa svog supruga Brucea Willisa naspram drugih oboljelih od demencije.

Objavljeno: 14.11.2023. u 22:36
get url
text

Zahvalna za podršku, kaže da je ipak svjesna da se mnogi nalaze u sličnim situacijama, no ne dobivaju jednake mogućnosti.

- Borim se s krivicom znajući da imam resurse koje drugi nemaju. Kada mogu izaći na planinarenje da razbistrim glavu, nisam zaboravila da to ne mogu svi učiniti - rekla je i otkrila da je svjesna koliku požnju dobija njen suprug, koji je holivudska zvijezda popularnih filmova.

- Kada ono što podijelim o putovanju naše porodice dobije pažnju medija, znam da postoji mnogo hiljada neispričanih, nečuvenih priča, a svaka od njih zaslužuje suosjećanje i brigu - zaključila je Emma, koja je u braku s Bruceom Willisom od 2009. godine.

Podsjećamo, nakon što je porodica Brucea Willisa u martu 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno i da mu je postavljena nova dijagnoza te da boluje od demencije.