navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznata voditeljica

Suzana Mančić bez dlake na jeziku: Varala sam, pa šta

Suzana Mančić, jedna od najpoznatijih voditeljica u regiji, koja se okušala i u pjevačkim vodama, važi za jednu od žena koje nemaju "dlake na jeziku".

Objavljeno: 19.06.2023. u 10:30
get url
text

O svom privatnom životu često je govorila javno, a nakon što je izdala knjigu, u kojoj je opisala neke od nepoznatih detalja iz svog života, naišla je na brojne reakcije javnosti.

U knjizi Suzana se dotakla i teme nevjerstva, a ono što joj je smetalo su brojni, često netačni, natpisi u novinama.

Zbog toga je odlučila da jednom zauvijek objasni šta i kako se dešavalo kako bi ljudi imali pravu sliku o njoj i njenoj ličnosti.

- Nisam baš sve varala, nekad mi se kosa digne na glavi kad vidim sve naslove. Ali šta da radiš?! U redu, varala sam, pa šta, ali ne u toj mjeri da ispadam nevjernica ljuta. Kad sam voljela bila sam vjerna, kad sam izgarala od ljubavi, nije mi padalo na pamet da pogledam ni lijevo, ni desno, a možda je trebalo - navela je.

Na pitanje o tome kako je njen sadašnji partner, grčki biznismen Simeon Ocomokos reagovao na njeno priznanje o nevjeri Suzana je kazala:

- Nije pročitao on, vjerovatno je neko to učinio umjesto njega jer knjiga nije prevedena na engleski jezik. Inače, Simica me je malo propitivao, kako ovo, kako ono… Šta ću, takav mi je život bio. Koliko je bilo izazova, ja sam anđeo. Krila mi se ne vide - dodala je Mančić.

Poznata voditeljica često otvoreno govori o tome šta je to što voli kod muškaraca.

- Ima tu raznih atributa, široka ramena, lijepa ruka i dobar afteršejv - kazala je Mančić.