navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Saopćila porodica

U 19. godini preminuo unuk Roberta De Nira

Unuk Roberta De Nira (79) Leandro De Niro Rodriguez preminuo je u 19. godini života. Vijest je na Instagramu objavila njegova majka Drea De Niro (51), najstarija kćerka slavnog glumca.

Objavljeno: 03.07.2023. u 13:15
get url
text

- Moj prekrasni slatki anđele. Voljela sam te neopisivo od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Voljela bih da sam sada s tobom. Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti dalje i širiti ljubav i svjetlo koje sam osjećala otkako sam postala tvoja mama. Bio si tako duboko voljen i cijenjen i voljela bih da je ta ljubav bila dovoljna da te spasi. Tako mi je žao, dušo moja - napisala je slomljena majka koja je u objavi označila i Leandrovog oca, umjetnika Carlosa Marea, te objavu zaključila riječima:

- Počivaj u miru i vječnom raju, moj dragi dječače.

Brojni prijatelji, poput reditelja Leeja Danielsa i glumice Rosie Perez, reagirali su izrazima saučešća, šokirani preranom smrću mladića. Trenutno nema nikakvih informacija o uzroku smrti. Također, djed Robert nije se oglasio.

Drea De Niro, glumica i model, najstarije je od sedmero djece glumca. Najmlađe dijete, djevojčicu Giu dobio je u maju ove godine sa djevojkom Tiffany Chen.

De Niro je službeno usvojio Dreu koja je uzela njegovo prezime. I nakon razvoda roditelja ostala je čvrsto povezana s tatom Robertom, te i sama krenula u glumačke vode.

Glumom se bavio i preminuli Leandro, a pisalo se da je vrlo talentiran. On i majka zajedno su glumili u filmu "Zvijezda je rođena" 2018. godine. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)