navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni glumac

Život s demencijom Brucea Willisa sve je teži: "Tužno je vidjeti kako legenda propada"

Već neko vrijeme šuška se da se pogoršalo zdravstveno stanje Brucea Willisa. Glumac se, pišu američki mediji, bori s demencijom. Stanje mu se navodno toliko pogoršalo da sad prihvaća sve poslovne ponude kako bi mogao zaraditi što više dok je još radno sposoban.

Objavljeno: 17.03.2022. u 10:23
get url
text

Glasine su počele nakon što je 66-godišnji glumac počeo prihvaćati uloge u niskobudžetnim filmovima. U YouTube showu "Half in the Bag" odlučili su se pozabaviti tom temom.

- Bruce Willis snimi desetak filmova godišnje, a vi nikad niste čuli ni za jedan od njih. Pozabavit ćemo se ovim čudnim fenomenom i pokušati shvatiti šta se događa - napisali su u opisu emisije.

U komentarima se zatim javio Matt Eskandri, reditelj koji je zaslužan za nekoliko Willisovih filmova među kojima su i Hard Kill, Survive the Night i Trauma Center.

- Negdje sam pročitao da Bruce Willis ima demenciju, da zapravo nije ni svjestan šta se događa oko njega - napisao je jedan korisnik.

Na to je Eskandri odgovorio da je istina.

- Režirao sam četiri filma s njim pa znam iz prve ruke. Tužno je vidjeti kako legenda poput Brucea propada pred vašim očima. Vidio sam to dok sam radio s njim proteklih nekoliko godina. Ima demenciju - potvrdio je.

Willisu navodno demencija nije službeno dijagnosticirana, no izvori kažu "da privatno tu borbu vodi godinama".