navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Oglasio se i tužilaštvo

Diddyjeva bivša djevojka oglasila se o snimci na kojoj je reper udara

AUTOR: Faktor/CNN
Objavljeno: 24.05.2024. u 10:22
get url
text
Nakon što je prije nekoliko dana procurio video u kojem Sean Combs (54), poznatiji kao Diddy, tuče svoju bivšu djevojku Cassie Venturu, američki reper se oglasio na svojim društvenim mrežama.
U videu je rekao kako preuzima odgovornost za svoje postupke. Priznaje kako je potražio i stručnu pomoć. Sada se oglasila i bivša djevojka.
Cassie je na svojim društvenim mrežama u emotivnoj poruci zahvalila svima na podršci.
- Sada se osjećam sigurno, ali ovo je tek početak - napisala je.
Cassie je zamolila ljude da vjeruju ženama koje odluče progovoriti o nasilju.
- Nasilje je problem. To me toliko uništilo da sam se pretvorila u nešto za što sam mislila da nikad neću postati. Uz puno napornog rada, sada sam bolja, ali uvijek ću se oporavljati od svoje prošlosti - dodala je.
Inače, na videu, do kojeg je došao CNN, vidi se kako je reper bez majice samo s peškirom  omotanim oko struka, dotrčao do Cassie koja je bila u hodniku hotela. Njegova bivša djevojka je pokušavala ući u lift, a on ju je uhvatio za glavu i potom nastavio udarati nogom.
U jednom trenutku djevojka je nepomično ležala na podu, a on je zgrabio njene torbice. Nakon toga odvukao ju je u sobu...
Nakon što je snimka izašla u javnost, oglasilo se i tužilaštvo Los Angelesa koje je saopćilo da su svjesni snimke koja kruži internetom i "navodno prikazuje Seana Combsa kako napada mladu ženu u Los Angelesu. Smatramo da su slike izuzetno uznemirujuće i teške za gledanje".
Na društvenim mrežama objasnili su da, ukoliko se taj napad zaista dogodio 2016. godine, kao što je saopćio CNN, oni "nažalost ne mogu podići optužnicu jer se to dogodilo izvan vremenskog okvira u kojem se taj zločin može kazneno goniti".
Cassie i Diddy zajedno su bili deset godina. 
Video dok Diddy udara Cassie, na vlastitu odgovornost, možete pogledati na ovom linku. Snimci prikazuju brutalno nasilje. 
POVEZANO