navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Proteklog vikenda u Beogradu

Evo koliko je Čola zaradio za 45 minuta pjevanja na svadbi

Čola je pjevao ukupno 45 minuta, što znači da je za svaku minutu mini-koncerta zaradio 1.000 eura

AUTOR: Faktor/Kurir.rs
Objavljeno: 24.06.2024. u 18:58
get url
text
Zdravko Čolić prethodnog vikenda bio je specijalni gost na vjenčanju sina jednog biznismena koje se održalo u jednom elitnom restoranu u Beogradu u Srbiji.
Poznato je da legendarni pjevač rijetko pjeva na privatnim proslavama, a prema saznanjima srbijanskog Kurira, mladenci su za Čolu morali izdvoje čak 45.000 eura (oko 90.000 KM), kako bi im svojim hitovima uveličao najljepši dan u životu.
Čola je pjevao ukupno 45 minuta, što znači da je za svaku minutu mini-koncerta zaradio 1.000 eura.
Naravno, pjevač je imao i specijalne uvjete kako bi uopće i nastupio na ovoj luksuznoj proslavi.
- Čola može da bira gdje će nastupati. On ne praktikuje da pjeva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uvjete, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografisanja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci vole njegovu muziku. Uz pjesmu "Tebe čuvam za kraj" izveden je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili raznježeni dok je izvodio pjesmu "Ti si mi u krvi". Odmah nakon nastupa u pratnji osiguranja restorana napustio je lokal - ispričao je izvor sa lica mjesta za Kurir.
POVEZANO