navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni roker

Rod Stewart nasmijao objavom iz Dubrovnika: "Kako osramotiti sina u baru hotela"

AUTOR: Faktor/Index.hr
Objavljeno: 02.06.2024. u 20:38
get url
text
FOTO: Screenshot/Instagram - Rod Stewart
Vjenčanje godine održano je u petak u Dubrovniku, gdje su sudbonosno da izrekli hokejaš Liam Stewart, sin legendarnog muzičara Roda Stewarta, i Nicole Artukovich, Amerikanka hercegovačkih i konavoskih korijena.
Sir Rod danas je na društvenim mrežama objavio porodičnu fotografiju ispred crkve sv. Ignacija, gdje je upriličeno vjenčanje.
- Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj porodice Stewart i porodice Artukovich. Neka i dalje pronalaze radost, ljubav i smijeh dok god su živi i neka rode još mnogo beba koje će se pridružiti njihovom malom jednogodišnjem dječaku Louieju - poručio je Rod mladencima.
No zanimljiva je fotografija koju je objavio na Instagram storyju, na kojoj stoji u baru dubrovačkog hotela u kojem je održan prijem za uzvanike u crvenim boksericama. Uz njega sjedi njegov najmlađi sin Aiden Patrick, a uz fotografiju piše: "Kako osramotiti svog najmlađeg u baru hotela nakon dugog aktivnog vikenda."
Rod Stewart u baru dubrovačkog hotela
FOTO: Screenshot/Instagram - Rod Stewart
Slavni rocker Rod Stewart poznat je po svom smislu za humor i opuštenoj prirodi pa je tako tokom svadbenog slavlja na dubrovačkoj tvrđavi Lovrjenac uzeo metlu i pomeo opuške s podija.
POVEZANO