navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Karijera i porodični život

Supruga poznatog glumca je njegova 23 godine mlađa kolegica; Rodila je, a on šokirao: "Da sam ja odlučivao..."

Od Vojislava Voje Brajovića Milica Mihajlović mlađa je 23 godine, a vjenčali su se 2002. nakon čega su dobili i sina Relju

AUTOR: Faktor/Nova.rs
Objavljeno: 17.04.2024. u 17:59
get url
text
Vojislav Voja Brajović
Vojislav Voja Brajović
Pored glumačke karijere srbijanski glumac, Vojislav Voja Brajović, posvećen je porodičnom životu i zajednici koju godinama njeguje sa 23 godine mlađom kolegicom Milicom Mihajlović.
Milica Mihajlović ušla je u svijet glume kada je imala 28 godina, a zapaženu ulogu odigrala je u seriji "Otvorena vrata", gdje je igrala ulogu Anke.
Od Voje je mlađa 23 godine, a vjenčali su se 2002. nakon čega su dobili i sina Relju.
- Milica je puna života, optimizma i talenta. Taj spoj je dragocjen za svakog ko se sa njom druži na bilo koji način. Relja je jedna Milicina vrlo hrabra odluka, moja nije. Ja sam uvijek govorio da to ne mogu, jer ne mogu. Eto, to je isto jedna od bitnih njenih karakteristika, da napravi ono što misli da treba napravii. Napravila je bolje nego što sam ja mislio. Ja sam sad star za tu vrstu roditeljstva, ali je zato to sad nekako slađe. Sve su to bile odluke mojih hrabrih supruga. Da sam ja odlučivao ne bi ni bilo djece. Sigurno - rekao je Voja Brajović svojevremeno u emisiji "Sve što mi pripada", prenosi Nova.rs.
Prije braka s Milicom Voja je bio u braku sa Ljiljanom s kojom ima kćerku Iskru koja se bavi glumom i sina Vukotu koji je poznati maneken.
POVEZANO