navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Mlada je blistala

Udala se bivša Miss Universe, svi pogledi bili su uprti u njenu raskošnu vjenčanicu

Amerikanka Olivia Culpo uplovila je u bračnu luku sa zvijezdom NFL-a Christianom McCaffreyjem na svečanoj ceremoniji u Watch Hillu

AUTOR: Faktor/Vogue
Objavljeno: 30.06.2024. u 13:13
get url
text
FOTO: Entertainment Tonight/Youtube/Screenshot
Nekadašnja Miss Universe, a sada model, glumica i influencerica, Amerikanka Olivia Culpo, uplovila je u bračnu luku sa zvijezdom NFL-a Christianom McCaffreyjem i to godinu i dva mjeseca nakon što je javnosti obznanila da se zaručila poslije četiri godine veze.
Vjenčanje se održalo u Watch Hillu, a Olivia je blistala u jednostavnoj, a opet raskošnoj Dolce&Gabbana vjenčanici.
Par se vjenčao u kapelici u Watch Hillu, obalnoj četvrti u gradu Westerlyju, jer se McCaffrey oduvijek želio vjenčati u crkvi, rekla je Culpo za Vogue.
- To nam je bio prioritet broj jedan - rekla je te dodala:
- Kad razmišljam o Christianu i onome što on voli te o trenucima kada misli da sam najljepša, to je apsolutno u nečem ovakvom: bezvremenska, pokrivena i elegantna. Željela sam da djeluje jednostavno i kao da mi daje kompliment, a ne da me nadmašuje. Ima toliko ljepote i jednostavnosti - kazala je 32-godišnja manekenka o haljini koju je odjenula za veliki dan.
Par je u vezi od 2019. godine, a zaruke su objavili u aprilu prošle godine.
- Pokušali smo ovo zadržati za sebe koliko god je bilo moguće, ali očigledno vijesti brzo putuju. Udajem se za najboljeg prijatelja. Toliko te puno volim, zaručniče - napisala je na svom Instagramu tada Olivia svom četiri godine mlađem odabraniku.
U svom reality showu "Culpo Sisters", u kojem su uz Oliviju glavne zvijezde njene sestre Sophia i Aurora, nekadašnja je Miss Universe otvoreno govorila o tome kako se želi udati za McCaffreya i zasnovati porodicu, no budući da boluje od endometrioze bila je zabrinuta hoće li moći zatrudniti.
- Želim imati djecu, ali želim biti sigurna da ih mogu imati. Mislim da bi put do toga mogao biti poprilično izazovan - rekla je tada Culpo.
McCaffreyju često izjavljuje ljubav na Instagramu, a emotivnu objavu uputila mu je i za treću godišnjicu veze.
- Jin mom jangu, ti si oličenje snage kroz poniznost. Hvala ti što si moja stijena i vraćaš mi vjeru u ljubav. Ti si sve o čemu sam ikada sanjala i više od toga - poručila je zaljubljena influencerica.
Olivia je titulu Miss Universe ponijela 2012. godine, a prošle godine učestvovala je i u američkoj inačici showa "Masked Singer".
Njen suprug uspješan je sportista, a prošle je godine dobio i nagradu Associated Pressa za ofanzivnog igrača godine NFL-a.
POVEZANO