navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Još niko nije uspio

Pizzerija u susjedstvu postavila izazov: Ko pojede metar pizze za sat, dobija 1.000 eura

Objavljeno: 12.03.2024. u 21:01
get url
text
Ilustracija
Ilustracija /
FOTO: Pixabay/Shutterbug75
U jednoj pizzeriji u Karlovcu u Hrvatskoj postavili su izazov. Pizzu dužine metar i širine pola metra, koja mora imati više od dva sastojka, morate pojesti u roku od sat. Ako uspijete, dobijete 1.000 eura.
Damir Drenjančević (42), vlasnik pizzerije, ispričao je za 24sata.hr da su sa akcijom počeli prije nekoliko dana.
- Pokušalo je 20-ak ljudi, ali niko još nije uspio. Jednom čovjeku ostale su tri ili četiri kriške. Odaziv je velik. Stižu ljudi i iz Zagreba, zvao je i čovjek iz Crikvenice da će doći i pokušati. Nije, međutim, lako. Došao je jedan čovjek koji tvrdi da može pojesti pola janjeta kao od šale, a odustao je već nakon dvije kriške pizze - kazao je.
Konobarica je pojasnila da pizze koštaju 32 do 35 eura, a uz smijeh je dodala da ovu pizzu od metar ne dostavljaju jer nemaju kutiju za to.
U ovom izazovu odlučio se okušati i Tonko Matana, "naš prijatelj i neustrašivi gurman", kako piše 24sata. Za svoju pizzu trebao je čekati oko 20 minuta. Morao je i sam sjediti za stolom da ne bi bilo varanja. 
- Nakon desetak minuta pojeo je dva komada. Od 12! Naručio je nekoliko čaša vode, a već nakon pola sata posegnuo je i za colom. Okrajke je planirao ostaviti za kraj. Nakon 40 minuta bilo je jasno da će dramaturški aspekt cijele priče izostati, da Tonko ipak neće uspjeti. Nekoliko minuta prije kraja položio je oružje..., pardon, pribor..., na stol i potpisao kapitulaciju - piše 24sata.
Vlasnik Damir uvjeren je da je "metricu" moguće pojesti u sat vremena, ali...
- To eventualno može pojesti neko ko ide na takmičenja u brzom jedenju hrane. To je za ekipu s "razvučenim želucima", ha, ha - dodao je.
POVEZANO