navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Savjet dizajnerice

Ako vam je dosta male crne haljine, Amna Kunovac-Zekić otkriva šta odjenuti u najluđoj noći

More vas slatke brige oko idealnog outfita u najluđoj noći u godini?!

Objavljeno: 30.12.2022. u 14:37
get url
text

Zapamtite da za proslavu Nove godine pravila nema, dopušteno je apsolutno sve, stoga, kada je riječ o odjeći, možete kombinirati razne boje i uzorke.

Ako još uvijek razmišljate što odjenuti, a ne želite izgledati kao disko kugla, onda je najbolji izbor provjerena mala crna haljina s kojom sasvim sigurno nećete pogriješiti i koja je uvijek u modi.

No, ako vam je dosta i male crne haljine, u nastavku pročitajte preporuke bosanskohercegovačke modne dizajnerice Amne Kunovac-Zekić.

Amna Kunovac-Zekić

Prema njenim riječima, u svakoj prilici, pa i u novogodišnjoj, prednost treba dati udobnosti i eleganciji.

- Međutim, u najluđoj noći možemo sebi dozvoliti i malo ekstravagancije, luckastih detalja ili izlet u svjetlucave tkanine. Naravno, i u takvim prilikama treba pripaziti na mjeru. Volim upadnim, velikim nakitom, poput naušnica od štrasa, podići jednostavnu elegantnu kombinaciju, ili proziran top sa perjem kombinirati uz elegantno odijelo. Odličan izbor je i suknja sa šljokicama ako je uparite sa basic topom ili rol majicom. Rekla bih da je samo jedan efektan detalj dovoljan da date svoj doprinos novogodišnjem blještavilu - dodaje Kunovac-Zekić.

 

Prema onome što plasiraju u svijetu poznati modni brendovi, cipele sa kristalima su apsolutni hit, pa ako obučete svedeniju haljinu, akcenat biste svakako trebali staviti na cipele koje mogu biti glamuroznije, poput onih sa kristalima.