navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Smeta joj

Beyonce miče uvredljive riječi s albuma, Monica Lewinsky traži da skloni i stih o njoj iz 2013. godine

Nakon što ju je napala američka javnost, jer na novom albumu "Renaissance" u jednoj pjesmi koristi riječ "spaz" kojom se u slengu uvredljivo nazivaju nesposobni ljudi, ali u medicinskom terminu odnosi se na nemoćne osobe koje boluju od cerebralne paralize, Beyonce se izvinila i obećala da će tu riječ i stih skloniti iz pjesme.

Objavljeno: 04.08.2022. u 08:07
get url
text

Sada se tim povodom javila i Monica Lewinsky koja je na svom profilu na Twitteru objavila:

- Uhmm, kad smo već kod toga…#Partition - aludirajući na Beyonceinu pjesmu iz 2013. godine u kojoj se spominje Lewinsky i jasno aludira na seks skandal između nje i tadašnjeg američkog predsjednika Billa Clintona.

Bivša pripravnica u Bijeloj kući od tog je skandala samo profitirala i na njemu napravila karijeru, pa će to "malo bockanje" na račun slavne R&B pjevačice vjerovatno ostati bez komentara, ali i rezultata.

Monica Lewinsky zbog ljubavničkog odnosa s Billom Clintonom kojem je prijetio opoziv s funkcije predsjednika, postala je globalno slavna, a slavu je iskoristila za razne poslove poput dizajniranja torbica pod svojim imenom.

 

Lewinsky je postala zaštitno lice za dijetnu prehranu, napisala biografiju, često se pojavljivala u raznim televizijskim emisijama...

Ali kada joj ta slava više nije donosila dovoljno novca, a do sada joj je donijela oko 40 miliona dolara, Monica je 2005. otišla u London na studij socijalne psihologije koju je i diplomirala i od tada bavi se aktivizmom i borbom protiv internetskog nasilja.