navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zahladili odnosi

Danijela obrisala sve fotografije sa Petrom Grašom: Više je ne zanimaju ni Hana ni Tonči Huljić

Danijela Martinović na Instagramu više ne prati Hanu Huljić, novu djevojku njenog bivšeg dečka Petra Graše.

Objavljeno: 26.10.2021. u 11:48
get url
text

Samo do prije nekoliko dana dvije pjevačice su se pratile na ovoj društvenoj mreži, pa su mnogi zaključili kako Danijeli ne smeta što je postala nova Petrova djevojka, piše Slobodna Dalmacija.

Međutim, splitska pjevačica na ovoj društvenoj mreži više ne prati Hanu, a i ona je izbrisala Danijelu s popisa prijatelja. Danijela također više ne prati ni Tončija Huljića, Haninog oca.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Iako je na profilu čuvala zajedničke fotografije sa Grašom, na Danijelinom profilu one se više ne mogu pronaći, dok Petar čuva jedino onu na kojoj nekadašnji par pozira sa Severinom.

- Smijeh je lijek. Što više smijeha, humora i vedrine. Smijeh je odličan lijek protiv nakupljenog stresa. Koristi se u iscjeljivanju i liječenju teških bolesti. A i nema ljepšeg lica od onog nasmijanog, pisalo je ispod jedne fotografije Graše i Danijele koju je pjevačica imala na Instagramu.

Danijela i Petar upoznali su se 1995. godine na Dori u Opatiji, nakon što se Martinović razvela od Marka Perkovića Thompsona s kojim je bila u braku do 1998. godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

U vezi su bili pune 24 godine, a nakon što se u maju doznalo da više nisu zajedno, u javnost je prije otprilike mjesec procurila informacija kako Grašo ljubi 14 godina mlađu Hanu.