"Četiri ljubavna doba“ naziv je drugog albuma talentiranog bh. kantautora Dine Šoše.

Svoj drugi album, na kojem je vjerno radio proteklih mjeseci, Dino je odlučio promovirati emotivnom baladom "Očeva pjesma", koja će, vjerujemo, raznježiti i najtvrđa srca. 

- "Očeva pjesma" govori o momentu u kojem naglo odrastamo, kada izgubimo nekoga koga smo smatrali besmrtnim i o tome kako se nosimo s tim momentom, s obzirom da nam ne preostaje ništa drugo nego nastaviti vlastiti put. Ova pjesma posvjećena je mom ocu koji je umro 2005. godine. Da je živ, ovih dana bi proslavio svoj 70. rođendan, tako da je ova pjesma moj poklon njemu – kaže Dino, koji je spot za "očevu pjesmu" snimao sa provjerenom ekipom "Tropical Lifesun" u Beogradu.

A, kako tim koji dobija ne treba mijenjati, Dino je i na drugom albumu nastavio sarađivati s najboljim bh. muzičarima, producentima i aranžerima.

- Novi album se zove “Četiri ljubavna doba”. Ljubav se, baš kao i godina, može podijeliti na četiri doba, a iz svakog od njih na albumu će se naći po par pjesama. Album je, poput prvog, rađen u Sarajevu. Vođa puta je producent Mahir Sarihodžić, a na albumu su radili Maya Sar, Dino Šukalo, Alen Lemešević, Dado Marinković, Borjan Milošević i mnogih drugih - kaže Šoše.