Sinoć su se djeca kralja popa pokojnog Michaela Jacksona pojavila na otvaranju brodvejskog mjuzikla u čast njihovog oca u New Yorku.

Michael Jackson umro je 2009. godine u pedesetoj godini od predoziranja, a iza njega je ostala velika zaostavština, ali i troje djece: Paris (23), Prince (24) i Blanket (19) koje je rodila Deborah Jeanne Rowe, žena koju je pjevač pažljivo čuvao od javnosti.

Ovo je prvi put, nakon nekoliko godina da se svo troje djece muzičara nađu na jednom mjestu.

Paris (23) je javnosti poznata ponajviše jer se i sama bavi muzikom i modelingom, a sinoć je na crveni tepih došla u šarenoj haljini, piše Daily Mail.

Strani mediji već su nekoliko puta pisali o tome da se kćerka kralja popa bori sa ovisnošću, ali to nikada nije dokazano.

Sestru je u stopu pratio Prince (24), dotjeran u crnom odijelu, sa konjskim repom vezanim nisko na glavi. Čitavo veče se učtivo osmjehivao, spremno dajući intervjue.

Poznato je da je Prince prošle godine završio fakultet sa najvišim ocjenama i da jedini nešto radi sa novcem koji mu je ostao od oca.

Naime, on u ime Michaela Jacksona vodi niz humanitarnih organizacija za pomoć ugroženoj djeci.

Brat i sestra već su nekoliko puta do sada javno pričali o svojoj velikoj povezanosti i o tome kako se podržavaju. To se moglo vidjeti i tokom večeri, jer se Prince nije odvajao do Paris, skoro stalno je držeći ispod ruke.

Najveća enigma od sve djece pjevača, svakako je Blanket (19) koji se godinama krije od očiju javnosti.

Priča se da ne voli javna pojavljivanja, te da zbog toga skoro nikada nije na crvenom tepihu.

Tako je bilo i sinoć. Dok su njegovi brat i sestra strpljivo pozirali, on je na zabavu došao inkognito.

Međutim, paparazzi su ga fotografirali kada je napuštao zabavu držeći za ruku stariju sestru.

Izvor: Faktor/Daily Mail