navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dobio unuka

Halid Muslimović: Godine mi ništa ne mogu, još sam kao momak, iako sam postao djed

Sreći Halida Muslimovića nema kraja. Pjevač narodne muzike 21. januara je proslavio 59. rođendan, a u subotu u Bugarskoj mu je stigla prelijepa vijest da je prvi put postao djed.

Objavljeno: 27.01.2020. u 12:09
get url
text

Naime, njegova snaha Maja u Prijedoru je rodila sina kojem su dali ime Adrian.

- Predivan je osjećaj. Našoj sreći nema kraja. Jedva čekam da se vratim u Bosnu i vidim svoje unuče. Nakon što mi je sin Enis javio sretne vijesti rekao sam mu da ne smije stati. Osjećam se jačim nego ikada. Kada se porodica širi, dobijaš veliku snagu. Iako sam sada djed, ne osjećam se starijim. Nedavno sam napunio 59. godina. Godine mi ništa ne mogu, još sam kao momak. Porodica čeka da se vratim i da svi zajedno proslavimo rođenje Adriana - kaže za Faktor Halid Muslimović.

Nakon slavlja, pjevač se ponovo vraća u sudske klupe. Podsjetimo, banjalučko Tužilaštvo optužilo je ranije Halida za krivično djelo nanošenja tjelesnih povreda Sonji Bašić, a sljedeće ročište zakazano je za 30. januar.

- Iskren da budem, 2020. godina krenula je lijepo, još da se što prije završi sudski proces. Kada znaš da nisi kriv, onda je teško čovjeku da ide u sud. Na kraju će pravda pobijediti i ponovo ću imati razloga za slavlje – siguran je Muslimović.