navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Intervju sa glumcem

John Travolta prisjetio se plesa s princezom Dianom: "Bilo je poput bajke"

John Travolta nikada neće zaboraviti trenutak kada je plesao s princezom Dianom na državnoj večeri u Bijeloj kući 1985. godine.

Objavljeno: 22.04.2021. u 21:53
get url
text

U intervjuu za meksičko izdanje magazina Esquire 67-godišnji glumac prisjetio se tog događaja i priznao kako se za ples s princezom od Walesa nije posebno pripremao.

- Nisam znao da ću plesati s njom. Bila mi je to velika privilegija i čast i u tom trenutku sam pomislio kako mora postojati jako dobar razlog zašto me traže da plešem i da moram dati sve od sebe. Morao sam povesti korake i osigurat da se dobro zabavljamo. No, to je bio lakši dio, teže je bilo prikladno pozdraviti princezu, biti samouvjeren i pozvati je na ples - ispričao je slavi glumac.

Travolta je priznao kako mu se ples s Dianom činio kao bajka koje će se rado sjećati još godinama.

- Zamislite samo cijelu scenografiju. Bili smo u Bijeloj kući. Ponoć je. Pozornica se čini poput bajke. Priđem Diani, dotaknem joj lakat i pozovem je na ples. Ona se zavrti i uputi mi taj čarobni osmijeh, onaj njen prepoznatljivi s primjesom tuge, i prihvati moj poziv. I eto nas, plešemo kao da smo u bajci - sjetno je ispričao Travolta.

Zvijezda filma "Groznica subotnje večeri" u nedavnom gostovanju na nizozemskoj televiziji otkrio je kako mu je upravo Nancy Regan rekla da princeza Diana želi plesati s njim.

- Nikada to neću zaboraviti. Počašćen sam što sam to imao priliku iskusiti, a pouzdano znam da joj je bio vrhunac boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, to joj je bio najdraži trenutak. Zbog toga osjećam da sam joj uljepšao život, a ona je uljepšala moj i jako mi je žao što nije ovdje – kazao je Travolta.