navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Uskoro je prodaje

Kćerka nekad prvog čovjeka Formule 1 pokazala raskošnu vilu u Londonu koja ima 14 spavaćih soba

Kćerka Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestonea, nekad prvog čovjeka Formule 1, 32-godišnja Petra Ecclestone otvorila je vrata svog doma u centru Londona javnosti. Raskošna vila mogla bi se uskoro naći na prodaji.

Objavljeno: 18.10.2021. u 18:56
get url
text

Kuća poznata pod nazivom "Sloane House" izgrađena je krajem 18. stoljeća u georgijanskom stolu i slovi kao najatraktivnija u britanskoj prijestolnici, a Petra je sada na Instagramu svima pokazala i kako izgleda njena luksuzna unutrašnjost.

- Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uvjeravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome - napisala je Petra.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial)

Petra i njen bivši suprug James Stunt kuću su kupili 2010. godine, a pet godina joj je bilo potrebno da je uredi onako kako je to sama zamislila.

- Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dolje kako bi na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dječiju igraonici, teren za skvoš i kućno kino. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah - otkrila je.

Petrsa sa djecom i suprugom trenutno živi u Brentwoodu u Los Angelesu, pa razmišljaju o prodaji ovog bajkovitog britanskog imanja sa čak 14 spavaćih soba.

Petra je "Sloan House" kupila po cijeni od 80 miliona dolara, u obnovu je uložila 34 miliona dolara.