navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Šta ćemo nositi

Modni trendovi za ovu godinu: Hiperženstvene haljine, maxi suknje, šljokice, rese, prozirni komadi...

Već sada se govori o trendovima koji nas čekaju na proljeće i ljeto pa i do kraja godine. Modu za cijelu godinu diktiraju high end brendovi. Kroz revije i njihovo viđenje mode za određenu sezonu prožimaju se komadi i koncepti koji će uskoro svi nositi u street style izdanjima.

Objavljeno: 03.02.2023. u 07:58
get url
text

Trendovi su tu da nam služe kao ideja vodilja za smjer u kojem se moda razvija te da takve komade dodajemo u svoj već izgrađen i nama prihvatljiv stil. S najnovijim dizajnom koji je trenutno popularan nećete kreirati uspješan look ukoliko on ne predstavlja ono što vi jeste. Dakle, jako je bitna sama interpretacija trendova kroz personalni stil. Samo tada ćete izgledati, ali i osjećati se dobro. 

Ove godine, vidjet ćemo neke novitete, ali i produžavanje popularnosti nekih od komada koje smo do sada nosili. Vraćaju se i udobne kombinacije poput one koju je nosila Kate Moss za Bottega Venetu, ili trend cargo hlača. No, uživat ćemo i u hiperženstvenim komadima poput svilenkastih i čipkanih haljina nalik na komade za spavanje. Gledat ćemo: hiperženstvene haljine, maxi suknje, šljokice za dnevna izdanja, cobalt plave komade, prozirne komade, asimetrične proreze, zabavne siluete komada, transparentne torbe, odijela u nježnim nijansama, ljeto s komadima u crnoj boji, rese, odjeću s istaknutim džepovima. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by