navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hirovi slavne dive

Na komemoraciji za Kobeja Bryanta naljutila fotografe, njen zahtjev iznenadio je sve

Na jučer održanoj komemoraciji za Kobeja i Giannu Bryant fotografi su ostali zatečeni, a nakon toga i bijesni zbog zahtjeva Beyonce. Naime, slavna pjevačica zabranila je bilo kakvo fotografiranje nje tokom nastupa. 

Objavljeno: 25.02.2020. u 11:38
get url
text

U razgovoru za The Post, urednici Associated Pressa i Getty Imagesa otkrili su kako su organizatori komemoracije, održane jučer u Staples Centru, zabranili fotografima da snimaju slavnu pjevačicu ili djecu pokojnog Kobea Bryanta.

I dok je odluka da se ne fotografiraju Natalia, Bianka i Capri itekako opravdana, ona koja uključuje Beyonce nikome nije jasna.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beyoncé opens Kobe and Gianna Bryant's Celebration of Life memorial with a powerful performance of ‘Halo’. Link in bio for the emotional rendition.

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on

Beyonce je u sjećanje na Kobeja Bryanta i njegovu 13-godišnju kćerku Giannu izvela pjesme "XO" i "Halo", a jedan od organizatora komemoracije medijima je otkrio:

- Doista je uvredljivo i neukusno prema Kobejovoj porodici, ali i fanovima to da je Beyonce i ovog puta morala imati sve pod kontrolom. Dobro je poznato da u javnost smiju dospjeti samo fotografije koja unaprijed odobri. Stoga je fotografi na Kobejovoj komemoraciji nisu smjeli fotografirati – otkrio je neimenovani izvor medijima.

Prema njegovim riječima, tako nešto nije tražila ni porodica Michaela Jacksona.

- Zaposlenici Staples Centra bili su raspoređeni kako bi vidjeli i osigurali da nijedan fotoaparat nije usmjeren prema pozornici. Fotografi jednostavno nisu mogli vjerovati u to. Ovo ne pomaže njenom imidžu jer je ovakvim svojim ponašanjem dokazala da je razmažena diva. Komemoracija nije bila zbog nje, a jedine fotografije koje su objavljene su screenshotovi s televizije. Niko od drugih izvođača nije ovako nešto tražio, ni Christina Aguilera ni Alicia Keys – zaključio je izvor.