navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Cannes

Najzgodnija Rumunka: Nazivaju je drugom Sophijom Loren, otkrila kako održava figuru

Sophia Loren (88) ime je koje bez premca opisuje standarde ženske ljepote, holivudska diva, model i modna ikona, legenda filma i boginja ljepote.

Objavljeno: 25.05.2023. u 07:55
get url
text

Međutim, stručnjaci za ljepotu sada kažu kako smo dobili nasljednicu slavne glumice, a to je 35-godišnja glumica i manekenka Madalina Ghenea, Rumunka koja neodoljivo podsjeća na Sophiu Loren i koja je oduševila pojavivši se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Iako su joj često osporavali titulu moderne Sophie zbog estetskih korekcija koje je napravila kako bi bila sličnija slavnoj Italijanki, svejedno po fotografijama iz prošlosti može se vidjeti da je oduvijek bila prirodna ljepotica.

I dok se Madalini mnogi dive, ona povremeno muku muči sa viškom kilograma. Nije uvijek zadovoljna kako izgleda i tada se okreće svom moćnom rješenju - autofagiji.

- Nisam ljekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeno prakticiram autofagiju i to na mene djeluje kao čišćenje. Probala sam, svidjelo mi se i to sad često radim kad treba - ispričala je Ghenea jednom prilikom.

Princip prehrane koje Ghenea prakticira posebno je djelotvoran prije ljeta jer tijelo uz njega brzo postaje besprijekorno za plažu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

- Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u sedmici kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmjenično - dodala je Ghenea.

Madalina je rođena u Rumuniji, a s 15 godina preselila se u Italiju kako bi se bavila manekenstvom. Veliki uspjeh postigla je i ulogom u filmu "House od Gucci", iako se pojavila samo na nekoliko sekundi.