navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bitka za starateljstvo

Nakon odluke suda: Severina predala sina Aleksandara bivšem suprugu

Informaciju da je ispoštovana sudska odluka potvrdila je advokatica Jasminka Biloš, koja uz advokata Matu Matića zastupa Severinu Kojić, koja je uložila i žalbu na odluku suda

Objavljeno: 28.11.2019. u 22:06
get url
text

Večeras u 20.11 sati Severina Kojić je u pratnji supruga Igora dovezla 7,5 godišnjeg sina i predala ga bivšem suprugu Milanu Popovću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom, javlja Jutarnji list.

Terencem su ušli u dvorište kuće na Horvatovcu koja je zagrebačka adresa Milana Popovića koji je, kako doznaje Jutarnji, insistirao da mu se dijete preda u četvrtak navečer kako je i određeno sudskom odlukom.

Nije prihvatio prijedlog Severine da pričeka da se dijete koje je teško primilo ovu sudsku odluku, pripremi i prilagodi novonastaloj situaciji, pa je majka odlučila poštedjeti dijete da privremenu mjeru provodi policija uz nadzor socijalnih službi i da se nad djetetom provodi izvršenje.

Informaciju da je ispoštovana sudska odluka potvrdila je advokatica Jasminka Biloš, koja uz advokata Matu Matića zastupa Severinu Kojić, koja je uložila i žalbu na odluku suda.

U pravnoj bici oko starateljstva za sina Severina je danas izgubila spor s Milanom. Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.