navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Na odmoru u Cannesu

Nasljednica modnog carstva u haljini od lana koju i kod nas možete kupiti za 349 KM

Marta Ortega, nasljednica carstva Inditex, u čijem vlasništvu se nalaze modni brendovi Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe, na odmoru u Cannesu, ne prestaje nizati casual stajlinge vrijedne kopiranja, a posljednjim u nizu potvrdila je kolika je ljubiteljica odjevnih komada od lana.

Objavljeno: 09.06.2022. u 19:54
get url
text

Tridesetosmogodišnja biznismenka ovog puta odjenula je bijelu haljina od lana, predimenzioniranog kroja i sa izvezenim motivima u duhu boho stila odijevanja.

 

Riječ je o modelu iz aktualne ponude brenda Massimo Dutti u vlasništvu grupacije Inditex, a u prodaji se nalazi i kod nas po cijeni od 349 KM.

 



Kao i obično, Marta je i ovaj high street komad stilizirala puno skupljim komadima s potpisom dizajnerskih brendova.

Poput brojnih ljubiteljica mode ni sama nije odoljela bezvremenskim Oran papučama brenda Hermes u luksuznoj boji konjaka, a čije pristupačne verzije svakog ljeta nudi i Zara.

 

Spomenutim sandalama vjerna je godinama, a posljednji put s njima je uočena prošle godine tokom ljetnog odmora u italijanskom Portofinu.

 

Uz hit sandale, stajling u boho maniru zaokružila je dodatkom heklane torbe s metalnim kaišem italijanske modne kuće Bottega Veneta.